2. MOSEBOG OG SKÅLDOMMENE

ANDEN MOSEBOG OG SKÅLDOMMENE

I JOHANNES ÅBENBARINGEN

Bortrykkelsen er et væsentligt emne i Jacobs undervisning her.

Da vi var helt nygifte inviterede min kone og jeg vores unge venner,

som havde baggrund i KFU M & K og IM til bibelkreds i vores lille lejlighed. Engang meddelte vi gruppen at næste gang skulle vi se på bortrykkelsen, og det førte til at flere af dem fik forbud fra deres forældre imod at komme i vores kreds, for det lød jo som noget farligt noget at tale om, og når jeg tænker tilbage på dette, så kommer Hos 4,6:det er ude med mit folk, fordi det ikke har kundskab. Fordi du har forkastet kundskaben, forkaster jeg dig som min præst; fordi du glemmer din Guds belæring, glemmer jeg også dine sønner.
I mine tanker.


Johannes Åbenbaringen er den mest hebræiske bog i Det Nye Testamente, og det er vigtigt for forståelsen af den at være godt inde i billedsproget i Det Gamle Testamente.

Når det går op for én, hvordan Guds dom over Antikrists rige faktisk bliver, og at det set i forhold til helvede bare er ”forfilmen til filmen” så vil man gøre alt for at alle (både venner og fjender) bliver Jesu efterfølgere, og kommer med i bortrykkelsen før Guds dom rammer dem der ikke har taget imod kærlighed til Sandheden, og derved ikke er kommet med i bortrykkelsen.

 

Du kan se undervisningen ved at klikke her.