FØRSTE MORIEL HOLLAND KONFERANCE

FØRSTE MORIEL HOLLAND KONFERENCE

.

Den 10 og 11. maj 2019 afholdtes den første moriel konference i Holland.

Jacob Prasch blev på et tidspunkt ramt af en infektion, som gør at han har ophobet så meget vand i kroppen at hans kropsvægt er steget med 50 %, og det handikapper ham så meget at han på sine missionsrejser må transporteres i kørestol igennem lufthavnene, og han er nødt til at sidde ned og undervise.

De mennesker, som stod for arrangementet der på stedet, var uerfarne i at styre sådan en begivenhed.

Det kom til at betyde at teknikken (lydanlæg og videokameraer) ikke var afprøvede inden arrangementet løb af stablen, så lyden er ikke for god og det har taget uforholdsvis lang tid at få videooptagelserne rettet til og gjort klar til at lægge ud på YouTube. Jeg vil her lægge dem ud på hjemmesiden  selv om indledningen endnu ikke har undertekster, mange forstår dog engelsk, og kan forstå det uden undertekster.

Selve undervisningen, som er om bortrykkelsen er med undertekster, men underteksterne de første 13 min. er rent grafisk kritisable. Det agter jeg at få tilrettet.

Indtil videre er kun indledningen og bibelundervisningen  fra den 10. maj  lagt ud på YouTube.


Du kan se indledningen (uden undertekster) ved at klikke her.


Selve bibelundervisningen (med undertekster) kan du se ved at klikke her.


I undervisningens løb nævner Jacob ganske kort de 2 oliventræer i Zakarias’ bog. I 2013 gav han (siddende i min lejlighed) en undervisning om netop dette. Den undervisning kan du komme til ved at  klikker her.